Mot snapphanegränsen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726083828
Mot snapphanegränsen (e-bok)

Mot snapphanegränsen (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-11

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Livet nära snapphanegränsen i 1600-talets Sverige var svårt. Kriget böljade ständigt fram och tillbaka, och spred sin svarta död och förstörelse varthän det nådde. Sex människoöden sammanflätas en dag när de alla bestämmer sig för att lämna sitt vanliga liv, och bege sig mot gränsen till Danmark för att ansluta sig till snapphanarnas kamp. Kärleken driver en skogsbonde att lämna sitt olyckliga äktenskap och ge sig iväg med en värdshuspiga. Andra lämnar sitt trygga hem på grund av äventyrslusta, eller på grund av orättvisor som de utsatts för. I de halländska skogarna påbörjas deras farofyllda resa, samtidigt som en grupp danska officerare är ute för att förbereda en ny attack på den svenska fienden i norr.

Jan Linders är en svensk spänningsförfattare i världsklass. I hans hyllade romaner placeras karaktärerna ofta i omöjliga mysterier och faror i en halsbrytande fart, ofta med det skånska landskapet som bakgrund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mot snapphanegränsen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ok bok
    Buster, 3 december 2019

    Denne boken var helt OK: spenningen tok seg sakte, men sikkert opp. Det som var bra med denne boken var karakterene. De er interessante. Selve fortellingen er ok. Det er vel lagt opp til at dette er en serie og at man bør kjøpe de neste bøkene. Kommer jeg til å gjøre det? Kanskje. Men ikke definitivt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Linders