Svensken (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726086621
Svensken (e-bok)

Svensken (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-11

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den israeliska säkerhetstjänsten Mossad meddelar svenska underrättelsetjänsten att en svensk medborgare hålls fången i Moskva. Fallet hamnar på den erfarne Säpoutredaren Hans Edelmans bord, och det visar sig snart att detta ska bli en utav de mest svårknäckta gåtorna i hans karriär. Edelman och hans yngre kollega David Karlén börjar att undersöka fallet, utan att veta vem svensken är eller varför denne hålls fången. När de söker efter sanningen tvingas de också ställa sig frågan; vad är de själva beredda att offra för att rädda ett liv?
Den ständigt aktuelle författaren Karl Eidem har skrivit ett flertal fängslande böcker. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredaren Hans Edelman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svensken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. går inte att sluta läsa
    anna, 19 mars 2019

    Otroligt spännande thriller baserat på en fantasieggande blandning av väl underbyggd bakgrundsfakta och driven fiction. Karaktärerna målas upp med intressanta och nyanserade personlighetsdrag och spänningen lämnar en inte förrän sista sidan. Tänk om det inte det inte bara är fiction utan att det som händer i Svensken hänt på riktigt¿ Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karl Eidem