Nytt liv sökes (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (60.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Hüttner Häggstrand
Utgivningsdatum
2018-12-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726094688
Nytt liv sökes (ljudbok)

Nytt liv sökes (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-12-21
55
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter det smärtsamma uppbrottet från David bestämmer sig Lillemor för att även hon bryta upp från det liv de levt ihop i Oslo. Hon lämnar allt som påminner om den gamla relationen i soprummet där det hör hemma. Hur startar man om på nytt? För att hitta fotfästet igen bestämmer hon sig för att resa jorden runt och se alla de platser hon tidigare bara drömt om.

Med livet reducerat till innehållet i två resväskor och den trogna hasselbladskamera hon köpt tjugo år tidigare ger sig Lillemor iväg - hela världen ligger för hennes fötter. Hennes äventyr kommer ta henne från Lofoten till Casablanca, och på vägen möter hon både flörtiga fransmän och tjuriga norrmän. Men kommer hon någonsin möta kärleken igen?

Petronella Simonsbacka är i grunden journalist, men har även skrivit ett flertal skönlitterära verk. Simonsbacka har även dokumenterat sin egen cancerresa i bloggen "Livshungrig", och gjort ett webbradioprogram på samma tema.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petronella Simonsbacka

  • Livshungrig

    Petronella Simonsbacka

    "27 april 2015: Jag stod inne på toaletten och stirrade på mig själv i spegeln. Lång mörkblå sjukhuskofta över den vita särken. I övrigt såg jag frisk ut, med håret i tofs, osminkad, men fräsch. Jag lyfte upp mobiltelefonen och tog en selfie ...

  • Ett mord så vitt jag minns det

    Petronella Simonsbacka

    Ett mord så vitt jag minns det är en kort kriminalnovell om dyrköpta val i livet. Den publicerades ursprungligen 2010 i antologin Debut i död, som gavs ut av Axplock förlag. Berättelsen är Petronella Simonsbackas debut som novellist. Den utspelar ...

Bloggat om Nytt liv sökes