Plusbarn: high need babies på svenska (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (87.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sandra Kassman
Utgivningsdatum
2018-12-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726109351

Plusbarn: high need babies på svenska Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-18

Styckköp

85

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
'Du som läser detta har säkert märkt att din bebis inte riktigt är som andra bebisar. Förmodligen är ditt barn intensivt, aktivt, uttömmande, hungrigt, krävande, dåligt på att sova, missnöjt, oförutsägbart, har svårt att lugna sig själv, är superkänsligt och har separationsångest. Så här är din bebis- hela tiden. GRATTIS - Du har fått ett plusbarn!'

Att ha ett plusbarn - en 'high need baby' med extra allt - är en utmaning för vilken förälder som helst. Med denna bok vill författaren Therese Stahl, som själv är förälder till ett plusbarn, erbjuda uppmuntran fri från pekpinnar till andra föräldrar i en liknande situation. Boken tar dig igenom de många olika stadierna i barnets uppväxt, från nyfödd till storbarn och den kan även läsas av anhöriga och BVC-anställda för att öka förståelsen för både barnen och deras föräldrars situation.

Therese Stahl (1978) är föreläsare, skribent och framgångsrik föräldracoach som erbjuder stöd och uppmuntran till föräldrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Plusbarn: high need babies på svenska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. OTROLIGT VIKTIG BOK!
    Marita, 29 september 2019

    Mycket lättläst och intressant bok (så pass att jag till och med läste den två gånger i rad) om något som nästan ingen känner till. Jag kommer att rekommendera ALLA i min närhet att läsa den här boken, för denna kunskap MÅSTE spridas vidare! Informationen borde framför allt spridas till alla BVC-centraler, som är de som först av alla möter alla dessa oroliga föräldrar. De skulle ha denna bok att sätta i händerna på föräldrar som håller på att gå under av trötthet och förtvivlan och som funder... Läs hela recensionen

  2. Toppen
    Emma, 4 januari 2019

    Underbar! Så mycket igenkänning, värme och tröst i denna bok för oss med plusbarn. Rekommenderar den även för väntande föräldrar. Man kan aldrig förbereda sig på att eventuellt få ett plusbarn.

Visa alla 2 recensioner