Grundbulten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-07-08
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726123623

Grundbulten E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-07-08

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kennet är en kåkfarare av ett sällan skådat slag. Han tillbringar sina slöa dagar på fängelset Hall med att få elchocker och utföra rutinmässiga uppgifter han tilldelas av fångväktarna. Tillvaron hade varit trist om det inte hade varit för hans excentriska fängelsekumpaner. Vi har diamantletaren som är hundra procent säker på att det någonstans finns skatter att hitta i tvätteriet. Vi har Stor-Olle vars rungande skratt ekar genom de smutsiga korridorerna. Ja, hade det inte varit för allt detta hade Kennet stuckit för länge sedan. Men nu trivs han rätt bra här. Varför inte stanna ...?

Kennet Ahl är en författarpseudonym som framför allt användes av Lasse Strömstedt och Christer Dahl. Böckerna är ofta socialt engagerade och politiskt medvetna skildringar av samtiden och framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grundbulten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En svensk klassiker
    llehs, 4 september 2019

    Läste en lånebok. Lyssnade inte på talboken. Men: Kul att få läsa källan/ursprunget till "grundbulten". Ett begrepp jag använt men aldrig vetat var det kom ifrån. Boken var nog jämförelsevis bra när den kom men tyvärr har tiden sprungit iväg. Tungläst. Kommer inte att läsa om den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kennet Ahl