Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Katrin Andreasson
Utgivningsdatum
2018-11-22
Förlag
Saga Egmont
Dimensioner
185 x 130 x 14 mm
Vikt
80 g
SAB
Lz
ISBN
9788726123852
Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos (mp3-skiva)

Sköldkörtelsjuk och frisk : ett inre kaos

Mp3-skiva Svenska, 2018-11-22

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.

Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos.

Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården. En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk och frisk. I Sköldkörtelsjuk & Frisk Ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet.

Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbilda sig till kostrådgivare och etablera sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 6 t. 23 min.
Uppläsare: Ann Katrin Andreasson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nadja Öström