Julönskningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
LUST
Inläsare
Vendela Wrangel
Utgivningsdatum
2018-12-14
Förlag
LUST
ISBN
9788726126174

Julönskningen Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2018-12-14

Styckköp

41

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
'Jag känner mig yr och fjäderlätt. Våra händer utforskar varandras kroppar och plagg efter plagg hamnar på golvet. När jag drar av hennes linne ser jag att hon inte har någon bh på sig och bröstvårtorna är hårda och står rakt ut. Jag sliter mig från hennes mun för att smaka på den ena bröstvårtan, och masserar hennes små fasta bröst medan jag suger och försiktigt biter i dem. Som jag längtat efter detta.'

Det är bara november men redan har den första snön fallit. Tova är nybliven singel. Hon älskar snön, julen och allt som hör till men hur ska hon kunna njuta när hon känner sig så ofattbart ensam? Hon längtar efter någon att krama om, någon att älska med. Så när hon en dag får syn på den vackraste och sexigaste tjejen i världen på ett lokalt café, vet hon att hon inte får missa sin chans. Tova måste helt enkelt träffa henne igen.

Malin Edholm är utbildad genusvetare och vill skriva erotiska noveller som på något sätt bryter eller utmanar normen. Malin Edholm har skrivit flera erotiska noveller och är bland annat författare till 'Passion i spegelglaset'.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Edholm