Kosing (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-05-06
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726129038
Kosing (e-bok)

Kosing (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-06
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En till synes vanlig morgon tar en oväntad vändning. Efter ett avslutat arbetspass blir en man knivhuggen i sin bil på väg hem. Hans kropp lämnad i bagageutrymmet när gärningsmannen flyr platsen. Senare samma morgon rånas det lokala bankkontoret. Det blir en händelse som flätar samman flera människors livsöden, och som tvingar en grupp främlingar att samarbeta med något som ingen av dem har någon som helst erfarenhet av. Vad som följer är en tempofylld och underhållande berättelse med många överraskande och spännande vändningar.

Carl-Åke Persson är en svensk författare. Vid sidan av författarskapet har han arbetat många år inom marknadsföring och reklam. "Kosing" är hans andra bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kosing. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk sommarläsning
    Boklusen, 26 juli 2019

    Riktigt välskriven bok, svår att lägga ifrån sig och lockade till många skratt! Fantastisk för en dag på stranden. Rekommenderas absolut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carl-Åke Persson

  • Edsvurna män

    Carl-Åke Persson

    Ett mord sker på Öland. I Kalmar försöker ett företag hindra hemligheter att spridas till allmänheten. Men när intressen glider isär inom den edsvurna ledningsgruppen tar allt en ny vändning. Girighet ställs mot moral och när intrigerna kring före...

Bloggat om Kosing