Nattens änglar (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-02-26
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
78 g
SAB
Lz Höglund, Elisabet
ISBN
9788726139594
Nattens änglar (mp3-skiva)

Nattens änglar

Mp3-skiva Svenska, 2019-02-26
454
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Två gånger inom loppet av fyra månader stod den kända TV-profilen, författaren, journalisten och konstnären Elisabet Höglund öga mot öga med döden.

Det var när hon 2011 drabbades av cancer eller rättare sagt: det var då en jättelik tumör upptäcktes på hennes bukspottkörtel. Hon opererades. Flera organ förutom bukspottkörteln togs bort. Operationen gick bra men efter tre veckor kom de komplikationer som var nära att kosta henne livet. Det handlade om en livshotande bukhinneinflammation och tvingades till akut operation.

Utgången var länge oviss men som genom ett mirakel överlevde hon. Efter det följde det ena klubbslaget efter det andra. Dubbelsidig lungemboli (blodpropp i lungorna), blodförgiftning, vatten i lungsäcken och nya blodproppar följde. Några månader senare tappade hon nästan allt sitt hår och i november 2011 var det dags för nästa chock: Läkarna upptäckte ännu en cancertumör, den här gången på sköldkörteln.

I sin bok Nattens änglar berättar Elisabet Höglund självutlämnande om sin dramatiska kamp mot döden, om att drabbas av cancer, om sina tre månader på sjukhus och om heroiska insatser av läkare och sjuksköterskor. Men hon berättar också om sjukvårdens baksida med katastrofala brister som underbemanning och ödesdigra felbedömningar av läkare. Elisabet Höglund behandlar även dödsskräcken, om ångesten som ständigt jagade henne, om oron som gjorde nätterna till ett helvete och om ovissheten inför framtiden. PinterestTwitter

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8 t. 17 min.
Uppläsare: Anna Godenius
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattens änglar
  2. +
  3. "En kvinna med det håret kan väl aldrig tas på allvar"

De som köpt den här boken har ofta också köpt "En kvinna med det håret kan väl aldrig tas på ... av Elisabet Höglund (inbunden).

Köp båda 2 för 670 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »