När det fortfarande regnar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (44.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Monica Einarson
Utgivningsdatum
2019-01-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726140743

När det fortfarande regnar Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-01-30

Styckköp

57
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Femte gången Sarah Winde såg Henrik Barker summerade hon ofrivilligt: Jag har sett honom fem gånger. Redan detta bekräftande av en man var så ovanligt för henne att hon borde tagit det som en varning. Hon var inte längre än ung kvinna, utan åthävor, som med sitt älskligt reserverade sätt alltid tjänat som en förebild i staden för hur en kvinna av god familj bör uppföra sig."

Sarah Winde har en inneboende längtan att bryta mot förväntningarna som hon bär på sina axlar, inte minst sina föräldrars. När Sarahs väg korsar Henrik Barkers upprepade gånger sätts hennes längtan på prov. Hur kan något kännas så rätt, och samtidigt så fel? Varför dyker Henrik ständigt upp på biblioteket som hon jobbar på, och varför saknar hon hans bekräftelse när han inte är där?

Sarahs känslor för Henrik intensifieras, men präglas av en ambivalens som inte ger med sig. I sin nyfikenhet på de motstridiga känslorna söker hon och finner svaret på sina känslor.

Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966-1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många har översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gun Årestad