113 dagar på flykt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726151220
113 dagar på flykt (e-bok)

113 dagar på flykt (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-14
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

"Det är tredje dagen nu. Tredje dagen utan dagsljus. Endast ett svagt sken från den av sänglamporna som fortfarande fungerar ger oss en strimma av ljus, av hopp. Det enda vi ser av världen utanför vårt bunkerrum är skuggorna av fötter genom golvspringan nedanför dörren. De kilar hastigt förbi, stannar endast till en kort stund medan ägaren av fötterna lyssnar inåt rummet för att försäkra sig om att vi fortfarande är kvar, och försvinner sedan bort igen."

I "113 dagar på flykt" möter vi två svenska resenärer som efter ett oskyldigt missförstånd tvingas fly i månader mellan flera kontinenter. Jim och Elisabeth blir stoppade i den australiensiska tullen som barskt anmärker på innehållet i deras väskor. Med sig har de en varsin påse sand som de tänkt ta med sig hem som souvenir. Istället fängslas de för att ha försökt stjäla en bit av Australien. Efter att de lyckats fly börjar en halsbrytande resa genom Oceanien och Sydostasien där de flera gånger blir fängslade av olika säkerhetstjänster. Informanter finns överallt och de lär sig snart att de inte kan lita på någon.

Resan skulle ha blivit deras stora äventyr. Istället blev den en mardröm som de inte var säkra på att de skulle vakna ifrån.

Jimmie L. Olsson är en svensk författare som gjort sig känd som en skicklig skräck-, och spänningsförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jimmie L Olsson

  • Udda fåglar ur skrivbordslådan

    Jimmie L Olsson

    Tortören är en unik inblick i en störd mans tankevärld där tortyr och mord är något som gör honom "varm i själen", i En modig man får vi följa Hugo Gröndahls sista dagar innan han ska hänga sig och i Rekordet tas strävan efter att få var...

Bloggat om 113 dagar på flykt