Flickan i fönstret (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2019-05-07
Förlag
Swann Audio
ISBN
9788726165470
Flickan i fönstret (mp3-skiva)

Flickan i fönstret

Mp3-skiva Svenska, 2019-05-07
429
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Året är 2007 och det går mot höst. Nicolas Sarkozy har vunnit det franska presidentvalet och den försvunna flickan, Madeleine McCann, är årets nyhet.

Anders och Monica Hademark och deras fyraårige son, Linus, bor i en lägenhet i Trelleborg. Monica har under en tid pratat om att hon vill flytta till ett hus. Hon tycker att det skulle bli bättre för Linus. En dag när Anders står och tittar i skyltfönstret på bilderna av de husobjekt som fastighetsbyrån har till försäljning ser han sin gamle vän därinne, Chris Berg.

Vännen, som han inte sett på tjugofem år, kommer ut och berättar att han nästa dag ska få in ett hus vid havet. Chris lovar Anders att han ska få se huset först av alla.

Paret Nilsson har bott i huset i många år men har bestämt sig för att flytta till Filippinerna eftersom de fått möjligheten att ta över en restaurang där. Deras 39-årige son har redan åkt ner för att börja arbeta på restaurangen.

På visningen av huset tycker Anders sig känna igen Ingvar Nilsson, men kan inte placera honom. När Anders och Monica gått in, tillsammans med Annabelle Nilsson, står Chris och Ingvar kvar därute. Det ringer i Chris telefon, och när han svarar går han mot grannhuset. Han stannar till och tycker sig höra en engelskspråkig flickröst inifrån huset.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 9 t. 44 min.
Uppläsare: Magnus Schmitz
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flickan i fönstret
  2. +
  3. När de sista duvorna har tystnat

De som köpt den här boken har ofta också köpt När de sista duvorna har tystnat av Assar Andersson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 788 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flickan i fönstret