Livshungrig (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Amelie Tinnadotter Norrby
Utgivningsdatum
2019-05-28
Förlag
Swann Audio
ISBN
9788726167788
Livshungrig (mp3-skiva)

Livshungrig

Mp3-skiva Svenska, 2019-05-28
157
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"27 april 2015: Jag stod inne på toaletten och stirrade på mig själv i spegeln. Lång mörkblå sjukhuskofta över den vita särken. I övrigt såg jag frisk ut, med håret i tofs, osminkad, men fräsch. Jag lyfte upp mobiltelefonen och tog en selfie rätt in i spegeln. En bild på mig själv lutad mot det vita kaklet bakom mig. Det fanns något hårt i min mage. I morgon skulle jag sövas och skäras upp. Äggstockarna skulle bort, bukhinnan också, äggledarna, livmodern och blindtarmen. Allt som kunde avvaras. Ifall det hårda i min mage var cancer."

Journalisten Petronella Simonsbacka berättar här sin egen historia. Om cancern, om hur nära döden hon var, och hennes hunger för livet. Minnen från hennes tidigare liv blandas med den vardagen i sjukhusmiljön.

Från bröllopet i Marocko, till att ligga på uppvaket, och sedan vänta på att få lämna sjukhuset. Efter första operationen skulle ju allt vara avklarat, när äggstockarna väl var borta så skulle allt bli bra. Men cancern hade andra planer för henne. I "Livshungrig" berättar hon om hur hon överlevde, men också hur hon återfann glädjen till livet.

Petronella Simonsbacka är i grunden journalist, men har även skrivit ett flertal skönlitterära verk. Simonsbacka har även dokumenterat sin egen cancerresa i bloggen "Livshungrig", och gjort ett webbradioprogram på samma tema.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 2 t. 13 min.
Uppläsare: Amelie Tinnadotter Norrby
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livshungrig
 2. +
 3. Du är inte ensam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte ensam av Joakim Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson (pocket).

Köp båda 2 för 212 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petronella Simonsbacka

 • Nytt liv sökes

  Petronella Simonsbacka

  Efter det smärtsamma uppbrottet från David bestämmer sig Lillemor för att även hon bryta upp från det liv de levt ihop i Oslo. Hon lämnar allt som påminner om den gamla relationen i soprummet där det hör hemma. Hur startar man om på nytt? För att ...

 • Ett mord så vitt jag minns det

  Petronella Simonsbacka

  Ett mord så vitt jag minns det är en kort kriminalnovell om dyrköpta val i livet. Den publicerades ursprungligen 2010 i antologin Debut i död, som gavs ut av Axplock förlag. Berättelsen är Petronella Simonsbackas debut som novellist. Den utspelar ...

Bloggat om Livshungrig