Anstiftarens löfte (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (246.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2019-05-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726167962
Anstiftarens löfte (ljudbok)

Anstiftarens löfte (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-10
79
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Terrorn har lamslagit Stockholm igen. Seriemördaren Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemärkt återvända hem efter sin vistelse i Thailand, där han slutfört sitt senaste uppdrag. Han tar risken att åka hem, trots att han är internationellt efterlyst, eftersom han vill skydda sin bästa vän Samir. Samir har blivit skjuten av maffian, som en konsekvens av den hämndturné Peter startat.

Ledd av sin inre General tar Peter sig an den undre världen. När han vid sidan av detta upptäcker att terrordådet även drabbat hans familj blir det personligt. Polisen och Säpo arbetar för högtryck, men de inser snart att de inte är ensamma i jakten på att hitta de skyldiga, som inte tycks sky några medel för att uppnå sina ändamål.

Anstiftarens löfte är fortsättningen på Besatthetens inferno.Boken är fiktion, men baserad på verkliga händelser. Vad händer när något omskakande drabbar samhället och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hålla dem trygga?

Lennart Matikainen är författare, föreläsare och relationscoach känd från TV. Rickard Carlsson är före detta elitidrottsman på landslagsnivå, ubåtsofficer, egen företagare och företagsledare. Han utbildar och föreläser om företagsutveckling och personlig utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Anstiftarens löfte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant historia men mer att önska
  Örjan, 13 juni 2019

  Jag hoppade över mycket i historien då jag tyckte den var virrig. Sidohistorier som inte tillförde så mycket. Grundhistorien är bra och hade kunnat utvecklats mer, men i övrigt finns mycket som skulle kunna gjorts bättre. Uppläsarens försök till olika dialekter blev också jobbigt.

 2. En verklighetscheck

  När samhällskontraktet krackelerar och fel människor drabbas då blir det såhär. Läs eller Lyssna in den här boken så får ni alla en chans att uppleva ett Sverige i en snar framtid nära dig.

 3. Fiktion som kan bli verklighet.
  Lina, 1 juni 2019

  Bra bok, lite tunn ibland. Skulle vilja ha ännu mer detaljer och fakta ibland. Hade väntat mig lite mer av boken, men den är klart läs värd. Gillar beröringen av inkompetent polis med helt ned monterade resurser och verklighetsfrånvarande politiker som ljuger. ser ändå fram emot nästa bok. Ni har hittat något.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Anstiftarens löfte