Anstiftarens löfte (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Hämndtrilogin (del 2)
Inläsare
Björn Löfgren
Utgivningsdatum
2019-05-08
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 10 mm
Vikt
79 g
SAB
Hc
ISBN
9788726167979
Anstiftarens löfte (mp3-skiva)

Anstiftarens löfte

Mp3-skiva Svenska, 2019-05-08
454
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Terrorn har lamslagit Stockholm igen.

Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemärkt återvända hem efter vistelsen i Thailand, där han slutfört sitt senaste uppdrag. Han tar risken att åka hem, trots att han är internationellt efterlyst, eftersom han vill skydda sin bästa vän Samir. Samir har blivit skjuten av maffian, som en konsekvens av den hämndturné Peter startat.

Ledd av sin inre General tar Peter sig an den undre världen. När han vid sidan av detta upptäcker att terrordådet även drabbat hans familj blir det personligt. Polisen och Säpo arbetar för högtryck, men de inser snart att de inte är ensamma i jakten på att hitta de skyldiga, som inte tycks sky några medel för att uppnå sina ändamål.

Anstiftarens löfte är fortsättningen på Besatthetens inferno och den andra delen i Hämndtrilogin. Boken är fiction, men baserad på verkliga händelser. Vad händer när något omskakande drabbar samhället och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hålla dem trygga?

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 11 t. 15 min.
Uppläsare: Björn Löfgren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna