Dubbelmordet på Zenithgatan i Malmö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (25.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordisk kriminalkrönika 90-talet
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2019-04-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726168037
Dubbelmordet på Zenithgatan i Malmö (ljudbok)

Dubbelmordet på Zenithgatan i Malmö Ljudbok

av Diverse
(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2019-04-18

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Klockan 15.32 den 7 juli 1995 inkom ett SOS-samtal Länsalarmeringscentralen i Malmö. En ung kvinna meddelade att det låg en troligen död person i en lägenhet på Zenithgatan.
Morden uppdagades via ett par grannbarn som av omsorg av en katt var oroliga för vad som skett inne i lägenheten då de kunde se blod på hallgolvet. Mamman till ett av barnen tog på sig att ta reda på vad som hänt. Hon upptäckte att ytterdörren var olåst, och kunde från hallen se en till synes livlös kropp.
Några sekunder senare nådde meddelandet polis- och ambulanspersonal, som genast körde till platsen, där en fasansfull syn väntade dem. I lägenheten anträffades en död kvinna och en död man. De var brutalt mördade, båda hade fått halsarna avskurna och blivit svårt misshandlade, sannolikt torterade. Mannen var hårt tejpad om munnen.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »