Rikosreportaasi Suomesta 1985 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (81.9 MB)
Språk
Finska
Serie
Rikosreportaasi Suomesta
Inläsare
Toni Kamula
Utgivningsdatum
2019-09-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726168464
Rikosreportaasi Suomesta 1985 (ljudbok)

Rikosreportaasi Suomesta 1985 (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-09-18

Styckköp

69
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rikosreportaasi Suomesta sisältää monia jännittäviä ja autenttisia poliisiselontekoja Suomesta. Tutkintatyössä mukana olleet poliisit ovat kirjoittaneet selonteot. Kaikki tapaukset on käsitelty loppuun ja niistä on langetettu tuomiot. Reportaasia lukiessa voi vain haukkoa henkeä ja todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.
Lukija saa seikkaperäisen kuvauksen pohjoismaisen poliisihistorian dramaattisimmista tapauksista ja tutustuu siihen palapeliin, joka liittyy rikollisten löytämiseen.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Eri Tekijöitä

  • My Little Pony - 12 minitarinaa

    , Eri Tekijöitä

    Rarity saa hyviä uutisia. Hän löytää vihdoin täydellisen paikan omalle vaateputiikilleen! Putiikkinsa avajaisissa Rarity päättää esitellä luomuksiaan, jotka ovat saaneet innoituksensa Canterlotin suosituista kuninkaallisista. Kaupungin ponit ihast...