Top ten-listan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Top ten
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726168617
Top ten-listan (e-bok)

Top ten-listan E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-25

Styckköp

40

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Uppbrottet med Markus kom som en blixt från klar himmel. Sara var helt oförberedd, när hon kom hem och fann honom sitta vid köksbordet, han hade redan flyttat sina saker från lägenheten de delade. Sara hade väntat på att de skulle förlova sig, och nu var de som främlingar för varandra.

På väg hem på nattbussen efter ett försök till en trevlig utekväll med tjejkompisarna hittar Sara en annan ung kvinnas kalender. När hon öppnar den för att se om hon kan få någon ledtråd om vem ägaren är så hittar hon istället en lista. Top ten-listan för det nya året. Några dagar senare blir Sara utmanad av sina föräldrar, om hon tar tag i sitt liv, genomför några projekt och försöker komma över Markus så ska hon få en bil. Frestad av erbjudandet, och möjligheten till att föräldrarna ska sluta tjata drar hon upp listan hon funnit och visar dem. 'Jag HAR redan mål för nästa år, sa hon med en triumferande min och höll upp listan. Se själva, jag har funderat ut flera stycken.'

Föräldrarna är överlyckliga, men Sara, som inte ens läst igenom listan innan, får genast en sjunkande känsla i magen. Hur ska hon, som inte ens kan gå till jobbet utan att börja gråta, genomföra aktiviteterna på en främlings lista under ett år?

Frida Gråsjö är en svensk författare, som innehar förmågan att skriva romaner som landar rätt i hjärtat hos läsarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Top ten-listan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Missa inte denna goding till bok!
    Lollos bokhörna, 3 maj 2020

    Missa för sjutton inte denna goding till bok! En lättläst och mysig feelgood som passar bra både en dag på stranden eller en regnig dag i soffan. Jag tycker att Frida har lyckats fånga det vardagliga i sin roman, man fångas upp i den realistiska handlingen och man kan känna igen sig i Saras liv.

    Boken är skriven med humor och värme och skildrar livet med allt vad det kan innebära, bland annat att gå utanför sin bekväma zon.

    Sara är en tjej som väntar på att hennes pojkvän sk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö