Desperation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Birgitta Björkhammar (del 4)
Inläsare
Maria Zeffer Johnsson
Utgivningsdatum
2019-06-04
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726168631

Desperation Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-04

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
'Huvudvärken var inte nådig, och han kravlade sig ur sängen och ut i badrummet. Långsamt klarnade tankarna. Det var ljust ute, så han borde höra Sofie och Alexander med frukostbestyren i köket. Insikten slog ner som en blixt. De var inte här. De var borta. Anders letade efter telefonen och slog hennes nummer igen. 'Numret du försöker nå, är inte i bruk.' Han ville kasta telefonen rakt in i väggen men behärskade sig.'

Anders fru och son är försvunna och enligt hans svärmor har hon lämnat honom. När de gifte sig fem år tidigare var de lyckliga, men drömmen slogs till spillror när det visade sig att Anders ständigt levde över sina tillgångar. Han kommer från en förmögen familj, men de två sista generationerna av familjen hade lyckats tömma det sista ur bankvalven. Anders blir desperat, och börjar arbeta på en plan för att skapa en ny förmögenhet. Men det är svårt att snabbt skapa en förmögenhet på lagligt sätt, och det dröjer inte länge innan Anders och kriminalkommissarie Birgitta Björkhammars vägar möts.

Anna Zeffer är en svensk författare till underhållningslitteratur. Hon är främst känd för sin romanserie om den ovanliga kriminalaren Birgitta Björkhammar. Romanerna är skrivna i samma ådra som Camilla Läckbergs eller Lars Keplers mest spännande romaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Desperation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande!
    Liz Christin Larsson, 8 juli 2019

    Bra personlighetsbeskrivningar. Bra flyt i boken! Jag tycker om att den inte var förutsägbar! Bra inläsning med! Man blir sugen på mer!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Zeffer