Närmare dig (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (477.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Gezelius
Utgivningsdatum
2019-06-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726176315
Närmare dig (ljudbok)

Närmare dig Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-06-26

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Saga föder sin dotter är glädjen enorm. Men genom lyckan kommer tårarna. Sagas mamma som gått bort femton år tidigare, hade älskat att få bli mormor. När släkten kommer för att hälsa på den nya lilla familjemedlemmen får Saga en present av sin moster som hon öppnar några dagar efter att de kommit hem från BB. Efter att ha börjat läsa den första sidan i boken förstår hon precis vad det är. Hennes mammas dagböcker från när Saga själv föddes.

Saga bestämmer sig för att läsa en sida per dag, och hennes mamma blir hennes sällskap under det första året med sitt barn. I dagböckerna finner hon tröst och igenkänning i livet som nybliven förälder; tröttheten, det obefintliga sexlivet, och besvärliga svärföräldrar. Men hon upptäcker också saker som hon aldrig vetat om sin familj, och hemligheter som varit gömda i decennier får henne att ifrågasätta allt om sin familj, och det liv hon byggt för sig själv.

Joanna Björkqvist är journalist och författare, och hennes oräddhet att beskriva livets svåraste stunder har gjort henne till en hyllad författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joanna Björkqvist