Vindieten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Malm
Utgivningsdatum
2019-06-20
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726179279
Vindieten (ljudbok)

Vindieten (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-06-20
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"'Jag vet inte hur ni ska göra, men jag och Kalle ska i alla fall skiljas.'
Katarina kisade mot den lysande displayen. Ögonen vande sig sakta vid skenet, hon strök håret ur ansiktet och slängde en blick på telefonens digitala siffror. 03:30. Vad fan hände?"

Hemma i sitt eget gästrum får Katarina sms:et från sin bästa vän, Sussi. Under den senaste veckan har dammarna brustit, och de har sms:at konstant om allt som är fel i deras respektive äktenskap. Men nyheten kom ändå som en chock för Katarina, som inte hade kunnat föreställa sig att ta steget själv.

Men snart är de båda skilda. De bestämmer sig för att flytta ihop med sina barn i en stor lägenhet. Med varsitt vinglas i handen planerar de hur deras nya liv ska bli, och hur de ska kunna komma undan med att sälja sina tio-liters boxar med vin utan att komma i klammeri med rättvisan.

Jessika Devert har som journalist skrivit hundratals artiklar för Sveriges mest välkända tidningar och magasin. Devert är även en högt uppskattad författare av både fiktion och icke-fiktion, och hon är en mästare inom feel-good genren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vindieten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt "läsning" för hängmattan!
    HS, 4 juli 2019

    En underhållande och välskriven feel-good bok med hög igenkänningsfaktor och mycket humor. Den håller läsaren i ett fast grepp, och det enda tråkiga med den var att den tog slut. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessika Devert