Fru Bengtssons andliga uppvaknade (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726197136

Fru Bengtssons andliga uppvaknade E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-16

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
'Förargligt nog var det inget speciellt med den där dagen då fru Bengtsson dog.
Hon hade inte slutat röka, inte helt i alla fall. Inte räddat världen. Inte heller fått den där snilleblixten - uppfinningen som skulle underlätta hela mänsklighetens fortsatta existens. Det var inte ens en dag då hon hade gjort något särdeles elakt eller dåligt.
Utan att något av särskild betydelse alls hade hänt, så gick fru Bengtsson helt sonika hädan.'

Vad händer när en desperat hemmafru möter Gud i sitt badkar? Vad ska vi tro, när hon påstår att hon sett Satan på andra sidan gatan i villakvarteret?

I 'Fru Bengtssons andliga uppvaknade' tar författaren ett humoristiskt grepp om det gamla testamentet och de tio budorden. Vi följer fru Bengtsson på en andlig resa, som bakom en komisk fasad tar sig an livet stora, komplexa frågor.

Caroline Grimwalker är en svensk författare vars författarskap har en stor bredd och variation, mest känd är hon för sina böcker inom skräckgenren. Hennes böcker har översatts till ett flertal språk och hyllats av läsare världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fru Bengtssons andliga uppvaknade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Allt kan hända, Satan vilken rolig story!
    Kat. B, 20 juni 2021

    Mitt i läsandet kommer jag på mig själv att jag sitter och tänker: JA, äntligen får jag veta vad som hände i begynnelsen.
    Strax får jag lugnat ner mig, seså detta är en berättelse.
    När jag kan leva mig in i texten på det viset - då är det riktigt BRA! För att inte tala om alla de styckena som får mig att skratta högt rätt ut i rummet - Fru Bengtssons andliga uppvaknande är en berättelse som serveras från ett nytt och väldigt roligt perspektiv - denna kommer jag att läsa om fler gånger.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Grimwalker