Lahjontaa ja HIV-todistusväärennöksiä (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Pohjolan poliisi kertoo
Inläsare
Teemu Mäkinen
Utgivningsdatum
2019-12-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726201130

Lahjontaa ja HIV-todistusväärennöksiä Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2019-12-03

Styckköp

30
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Venäläinen seurue illasti suomalaisen hotelliravintolan saunatiloissa. Tämän venäläisdelegaation isäntänä toimii aina joku Venäjän Helsingin konsulaatin työntekijöistä, tällä kerralla itse pääkonsuli. Illanvieton ja saunottelun yhteydessä nautiskellaan riittävästi syötävää ja juotavaa. Tarjolla on olutta ja muita alkoholijuomia. Laskun maksoi jälleen, sovitun käytännön mukaisesti, suomalainen RTT Matkapalvelut-niminen yritys.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eri Tekijöitä