När slutet kommer ? vill jag bestämma själv! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-11-30
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726210835
När slutet kommer ? vill jag bestämma själv! (e-bok)

När slutet kommer ? vill jag bestämma själv! E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-30

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Måste livet förlängas till varje pris - även när det oundvikliga står för dörren? I dagens samhälle är det inte många som tar sig tid att lyssna till en människas sista vilja. Att få hjälp med livskvalitén i livets slutskede är nog många tacksamma för, men vad händer när hen fått nog av mediciner, sprutor och allt som ryms innanför sjukhusets väggar? Vad de flesta inte vet är att det faktiskt går att bestämma hur man vill att ens sista tid i livet ska se ut. Och den behöver inte innehålla en endaste behandling - om man inte vill.

I 'När slutet kommer - vill jag bestämma själv!' visar cancersjuksköterskan Anita Lanz hur man kan diktera sina egna villkor genom att upprätta ett patienttestamente. Boken har hon författat tillsammans med journalisten Catarina Baldo Zagadou. Tillsammans har de tidigare gett ut boken 'Jag vill dö med en ängel vid min sida'.

Catarina Baldo Zagadou är en svensk författare som under sin författarkarriär skrivit ett flertal fackböcker, främst inom områdena psykologi och hälsa.

Anita Lanz är en svensk sjuksköterska och författare. Lanz har under flera år arbetat som 'dödsmorska' på sjukhus i Schweiz där hon assisterat patienter nära döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna