Jag vill dö med en ängel vid min sida (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726210842
Jag vill dö med en ängel vid min sida (e-bok)

Jag vill dö med en ängel vid min sida E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-25

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kan man förbereda sig för att dö?
Måste döden göra ont?
Hur kan den som står bredvid ge själsligt stöd?
Och vad kan sjukvården bistå med?
Här berättar den svenska cancersjuksköterskan Anita Lanz om sina erfarenheter från åratals arbete på ett sjukhus i Schweiz dit patienter kommer för att dö med värdighet. Hon har också assisterat många döende patienter i hemmet.
I boken "Jag vill dö med en ängel vid min sida" följer vi några människors sista dagar. Vissa kunde se tillbaka på ett långt liv, för andra kom döden tidigt. För en del gick det fort, men oftast handlar döendet i dag om en utdragen process. Gemensamt för alla Anitas patienter är ändå att avslutet blev djupt meningsfullt.
I en uppföljande bok, "När slutet kommer vill jag bestämma själv", beskriver Anita Lanz mer om sin syn på liv och död och hur hon också bistått när en svårt sjuk människa valde att ta sitt eget liv på sina egna villkor.

Catarina Baldo Zagadou är en svensk författare som under sin författarkarriär skrivit ett flertal fackböcker, främst inom områdena psykologi och hälsa.rnrnAnita Lanza är en svensk sjuksköterska och författare. Lanz har under flera år arbetat som "dödsmorska" på sjukhus i Schweiz där hon assisterat patienter nära döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag vill dö med en ängel vid min sida. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag vill dö med en ängel vid min sida ljudbok
    Anita Lanz, 31 oktober 2020

    Som författare till boken som är sanna beskrivningar om den sista tiden i livet hos mina patienter var hörboken en mycket positiv upplevelse. Den empatiska rösten som lyckades beskriva de olika händelserna på ett så känslosamt sätt att jag brast i gråt vid flera tillfällen. Denna bok kommer som ljudbok helt autentiskt rakt in i själen på den som lyssnar. För mig personligen en helt fascinerande upplevelse. Anita Lanz

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna