Soft dream (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Isabelle Pedone
Utgivningsdatum
2019-09-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726221657
Soft dream (ljudbok)

Soft dream Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-09-03

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Julia Wallén är inte en sådan person som går in i väggen. Hon är en sådan person som jobbar hårt och blir forskare. Precis som resten av familjen.

När undervisningen är över spenderar Julia kvällar och nätter med allt det där andra arbetet hon måste hinna med. Ibland, eller kanske lite oftare än bara ibland, pausar hon för några avslappnande glas på The Grand Story. Det behövs. Särskilt när man har kollegor som professor Paul Skanke. Han som alltid tycks ha åsikter om vad hon gör. Men är det verkligen illa menat? Eller är det Julias egna tankar om sig själv hon hör?

'Soft dream' är en bok om att sätta för stor press på sig själv, och om den långa vägen tillbaka när allt brister.

Kristina Emanuelsson, född 1975, är en svensk författare, konsult och krönikör. Hon tilldelades Selmapriset efter sin debut med romanen Viskskrik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Emanuelsson

  • Viskskrik

    Kristina Emanuelsson

    Alice vet att hon är dödens om hon rör pappas grogglas och när hon en dag lånar dem i smyg, för att dricka Coca-cola tillsammans med Pernilla i portuppgången, krossas två av glasen. Skulden blir svår att bära - även om den inte är hennes - och str...

  • Blodsprängd

    Kristina Emanuelsson

    "Blodsprängd" är namnet på journalisten Anders Wikanders stora artikelserie om osynligt våld. Det sista han kommer att skriva innan han tragiskt omkommer i en bilolycka 1994. Något år senare möter hans änka, Sonja, den karismatiske kultu...