Prinsessan Celestia och sommarlovet med förhinder (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (53.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2019-08-01
Förlag
SAGA Kids
Översättare
Cato Vandrare
ISBN
9788726223125

Prinsessan Celestia och sommarlovet med förhinder Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2019-08-01

Styckköp

58
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Prinsessan Celestia ska lämna Canterlot för att resa till sin goda vän hertiginnan Diamond Waves, och hennes magiskola Monacolt. Diamond Waves har haft problem på skolan, och Prinsessan Celestia har lovat att hjälpa till med undervisningen och eleverna.

Diamond Waves visar ett magiskt timglas för Celestia. Sanden, och tiden, är på väg att rinna ut. Legenden säger att när sanden har runnit ut så kommer Monacolt att attackeras av monster. Samtidigt får hon nyheter om att en gigantisk krabba hotar Canterlot. Ska Prinsessan Celestia kunna hjälpa sin vän medan hon oroar sig för Canterlot?

HASBRO och loggan MY LITTLE PONY och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2019 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad av HASBRO.

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

I denna serie av fyra böcker följer vi Prinsessan Celestia, och hennes vänner Twilight Sparkle, Prinsessan Luna och Prinsessan Candance på deras magiska äventyr!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »