Applejack och dagboken på vift (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (42.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
My Little Pony - Friendship is Magic (del 7)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
EvaMaria Oria
Utgivningsdatum
2019-08-14
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Kajsa Landin
ISBN
9788726223132
Applejack och dagboken på vift (ljudbok)

Applejack och dagboken på vift (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-14

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ibland är en ponnytjänst en riktig björntjänst!

Applejacks hem Sweet Apple Acres kan vinna priset för bästa fruktträdgård i hela Equestria och bli kunglig hovleverantör! Applejacks ponnyvänner bestämmer sig för att hjälpa till med fixa till gården innan sista inspektionen.

Men ibland är Applejacks vänner mer till besvär än till hjälp. De gör inte riktigt vad de ska göra, och har egna idéer om vad som ska göras. Applejack får sin mammas gamla skissbok av sin farmor Granny Smith, och hon börjar skriva av sig hur irriterad hon är över vännernas så kallade hjälp.

Dagen för domarnas ankomst till gården kan Applejack inte hitta sin dagbok, som är väldigt lik den dagbok och hennes vänner har tillsammans. Ska hon lyckas hitta den innan hennes vänner ser allt hon skrivit om dem i den?
G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flertalet av böckerna i den älskade My Little Pony - Friendship is Magic-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.
I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna magiska prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »