Bullshit! De tio dummaste myterna om varför en relation inte kan hålla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (269.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-07-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726236873
Bullshit! De tio dummaste myterna om varför en relation inte kan hålla (ljudbok)

Bullshit! De tio dummaste myterna om varför en relation inte kan hålla Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-11

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
'Vad är det för bullshit vi håller på med i våra parrelationer? Allting i livet består av relationer. Relationer är livsviktiga för oss. De är navet i själva livet. Och ändå är det så svårt för många människor, inte minst i västvärlden, att få våra vuxna kärleksrelationer att fungera.'

Eva Rusz är utbildad psykolog och kognitiv psykoterapeut. I denna bok tar hon upp tio myter om varför förhållanden inte fungerar, och slår hål på dem. Problem i förhållanden kan uppstå av många anledningar och i vissa fall är det bäst att släppa taget. Men oftast går det att finna en väg tillbaka till varandra igen genom att ändra sitt synsätt. Med sin stora expertkunskap inom området visar Rusz inte bara hur problemen kan lösas, hon förklarar även varför de uppstår. Med små medel kan tankar, beteenden och kommunikationssätt förändras, och vi kan lära oss att inte fastna i de vanligaste relations-fällorna.

Eva Rusz är svensk författare, psykolog och kognitiv psykoterapeut. Hon har medverkat som expert i många tv- och radioprogram, och har även varit relationsexpert i Aftonbladet. Hon har skrivit ett flertal bästsäljande böcker som undersöker relationer på olika sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bullshit! De tio dummaste myterna om varför en relation inte kan hålla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Obligatorisk bok för relationer!
  Thomas , 28 juni 2021

  Denna bok bör alla par läsa. Det skulle förhindra konflikter och onödiga separationer. Mycket viktig kunskap hur vi kan förebygga och hantera olikheter och öka tolerans och förståelse för sig själv och varandra.

 2. Relationsreparation
  Jag, 12 september 2019

  Boken beskriver vad vår hjärna kan ställa till med och varför vi kan hamna i relationsproblem som beror på våra allt för snabba responser. Den ger också en hel del tips om hur man kan tänka om.
  Forskning och kunskap kopplas till verkliga situationer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Rusz