Utan egen vinning (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2019-09-20
Förlag
Swann Audio
Dimensioner
190 x 135 x 15 mm
Vikt
78 g
SAB
Hc
ISBN
9788726258172
Utan egen vinning (mp3-skiva)

Utan egen vinning

Mp3-skiva Svenska, 2019-09-20
429
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Stina vaknade av ett kras. Hon slog upp ögonen och stirrade ut i mörkret. Det var glas som krossades och den här gången lät det inte som om någon krossade fönstren till stallet utan att ljudet kom från en plats en bit undan. Hon la handen runt handtaget på en spade och öppnade långsamt dörren. Den här gången skulle han inte komma undan."

Efter att kattföreningen Stjärnan länge och väl har letat efter en plats att ha sitt katthem på blir Stina och de andra medlemmarna överlyckliga när de hittar ett gammalt stall utanför Sunne. Gården har stått öde i årtionden, och det kommer att krävas mycket arbete innan katterna kan flytta in.

Att renovera gården blir svårare än Stina kunnat tro. Underliga saker börjar hända på nätterna, och gården hemsöks av ond bråd död. Det börjar verka som att någon, eller något inte vill ha katthemmet där, men hur ska de kunna hitta den nattliga inkräktaren utan att sätta sitt eget liv på spel?

Karina Johansson är en svensk författare och konstnär bosatt i Sunne. Johansson är en mångfaldigt hyllad deckarförfattare, och hennes böcker utspelar sig oftast i Sunnes vackra trakter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Utan egen vinning
  2. +
  3. Egen vinning annans skada

De som köpt den här boken har ofta också köpt Egen vinning annans skada av Sara Paretsky (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 858 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Utan egen vinning