Mordet på tre flickscouter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kända brottsfall
Inläsare
Kristina Leon
Utgivningsdatum
2019-10-28
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726274219
Mordet på tre flickscouter (ljudbok)

Mordet på tre flickscouter (ljudbok)

av Orage
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-10-28

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mordet på tre flickscouter på sommarläger i Oklahoma har varit ett olöst fall i 40 år. Men har mördaren redan avslöjat sig själv och talar sanningen för döva öron?
Michelle Hoffman, en anställd på scouterna Magic Empire, hittar en handskriven lapp i en ask på Camp Scott i Locust Groove. Lappen löd: "Vi är på ett uppdrag att döda tre flickor i tält ett." Lappen var undertecknad "Mördaren" men antogs vara ett dåligt skämt och slängdes, men meddelandet skulle visa sig vara en förvarning om vad som skulle bli det största olösta fallet i Oklahomas historia.
Mindre än två månader efter lappen hittats anlände 140 flickscouter till Camp Scott och 24 timmar senare mördades åttaåriga Lori Lee Farmer, nioåriga Michelle Guse och tioåriga Dors Denis Milner. Vad hände egentligen det där natten i Oklahoma?

Ursprungligen publicerad av Orage.

KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Orage

  • Green River-mördaren

    Orage

    Familjemannen Gary Ridgway dödade i 20 år. Hur kunde Green River-mördaren leva ett dubbelliv så länge? Gary Leon Ridgway hade det inte lätt som barn och när han växte upp hatade han sin mamma, han hatade henne så mycket att han ville döda henne. R...

  • Kärleksaffären som förändrade historien

    Orage

    Den har kallats den största kärlekshistorien i historien, såväl som den största kungliga skandalen - affären mellan Wallis Simpson och Edward VIII förändrade brittisk historia för evigt. Edwards liv hade varit fullt med skandaler, främst på grund ...