Antikkurs för vilsna hjärtan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (219.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2019-09-26
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726283518
Antikkurs för vilsna hjärtan (ljudbok)

Antikkurs för vilsna hjärtan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-26
49
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kristina blir högst motvilligt kursledare för en antikkurs. Hon vill inte träffa nya människor utan trivs bäst hemma. Eller gör hon verkligen det? Vilka hemligheter bär hon på?

Medelåldersparet Martin och Maria kämpar med sitt haltande förhållande. Kursen blir en sista utväg att lappa ihop äktenskapet. Klara, den unga, vilsna, ensamstående mamman råkar vinna kursen i en tävling. Kan hon kanske sälja vinsten så att hon slipper att gå? Änklingen Per-Olof blir övertalad av sina döttrar att komma ut och träffa folk. Kocken Peter är den ende som faktiskt ser fram emot att lära sig mer om antikviteter.

Under kursens gång flätas de olika kursdeltagarnas öden in i varandra. Vänskapsband knyts, kärlek spirar och hämnden är ljuv. "Antikkurs för vilsna hjärtan" är hjärtevärmande feelgood-roman.

Åsa Hallengård är en svensk författare och lärare som debuterade med feelgood-romanen "Antikkurs för vilsna hjärtan" 2019.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Hallengård

  • Antikcafé för kantstötta hjärtan

    Åsa Hallengård

    Antikcafé för kantstötta hjärtan är en varm roman om familjeband och vänskap. Maria är utbränd. Martin inser att han måste få familjen på rätt köl igen. Kan Kristinas gamla sjöbod vara lösningen? Peter och Karl är mitt uppe i en kris som sliter is...

Bloggat om Antikkurs för vilsna hjärtan