Josef Fritzl och fyra andra brott som chockade världen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (64.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nordisk kriminalkrönika
Inläsare
Oscar Askelöf, Dan Bratt, Caroline Söderström, Mitcho Batalov
Utgivningsdatum
2019-11-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726330052

Josef Fritzl och fyra andra brott som chockade världen Ljudbok

av Diverse
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-29

Styckköp

110
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    59
Visa alla 1 format & utgåvor
"Josef Fritzl, och fyra andra brott som chockade världen" är en samling där du får ta del av brott som har fängslat, chockat och förfärat världen. Samlingen består av fem brottsfall, tidigare publicerade som enskilda titlar, och erbjuder en unik inblick i de brottsutredningar som följde.

Josef Fritzl lurade ner sin tonåriga dotter till ett rum källaren, där han låste in henne. I 24 långa år var hon fast där, fånge till sin egen far.
En japansk domedagssekt spred nervgas i tunnelbanan i Japans huvudstad, vilket ledde till tolv människors död. Anders Behring Breivik utförde Norges mest fruktansvärda terrordåd genom tiderna, ett dåd som kostade 77 människors liv. Utforska flera brott som skakade om världen på djupet utifrån polisens arbete.

Samlingen innehåller: "Josef Fritzl höll dottern inlåst i 24 år", "Mordet som chockade världen", "Japansk sekt förövade mord "för sakens skull"", "Terror på norsk mark - Anders Behring Breiviks attentat" och "Mordet i tortyrburen".

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diverse