Inrikesministern (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-20
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726337372
Inrikesministern (e-bok)

Inrikesministern (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Storasyster Nenna pratar ofta om familjens två K:n. Pappas karriär och mammas kläder. Varför pappas karriär är så viktig har Mats Peter aldrig förstått. Inte heller förstår han varför mammas kläder är så viktiga för pappas karriär, men på något sätt hänger de två ihop.

Mats Peter bor med sin familj i Stockholm. Hans pappa, inrikesministern, är en mycket upptagen man och trots att han många gånger förklarat för Mats Peter vad det är han gör så förstår inte Mats Peter inte riktigt. Det är faktiskt ganska mycket som ter sig underligt för Mats Peter. Varför måste man gå i skolan och varför måste man bli vuxen även om man inte vill? Och varför har mamma och pappa så fruktansvärt lite tid?

John Einar Åberg (1908-1999) föddes i Stockholm och växte upp i Varberg. Han var det äldsta barnet i en stor familj och hade tio syskon. John Einar återvände senare till Stockholm och arbetade där som banktjänsteman i många år. Han skrev även ett flertal verk under pseudonym och efterlämnade flera opublicerade manuskript efter sin död.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Einar Åberg