Kidnappad hjärna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-16
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726347746
Kidnappad hjärna (e-bok)

Kidnappad hjärna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett av samhällets största problem är missbruk. Idag vet vi betydligt mer om hur ett urspårat missbruk påverkar en människas hjärna, men vad är det egentligen som leder fram till ett missbruk? Och finns det sätt att motverka att någon fastnar i träsk av droger och alkohol? I djupa intervjuer med missbrukare och forskare utformar vetenskapsjournalisten Miki Agerberg missbrukets dynamik - och vad för eventuella lösningar det finns för människor och anhöriga som tvingas leva med det dagligen.

Miki Agerberg är vetenskapsjournalist och författare. Under senare år har han inriktat sig på medicin, hälsa och psykologi och skrivit uppmärksammade böcker om depression, missbruk och beroende samt fetma och övervikt. Han är även aktiv som föreläsare inom dessa ämnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kidnappad hjärna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kidnappade hjärna
  Attyia Masood Baig (Ludvika), 25 oktober 2021

  Bra bok. Mycket omfattande information kring beroende och dess mekanismer samt lättläst. Rekommenderar både till den som vill komma ut sin missbruk och behandlare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Miki Agerberg

 • Ut ur mörkret

  Miki Agerberg

  Depression drabbar nästan varannan kvinna och var fjärde man i Sverige någon gång i livet och är därmed en av samtidens stora folksjukdomar. Ändå möts sjukdomen ofta med fördomar och okunnighet. Journalisten Miki Agerberg led själv av svår depress...

 • Ut ur mörkret : en bok om depressioner

  Miki Agerberg

  Depression är en av våra stora folksjukdomar. Ändå omges den fortfarande av ett mörker av tystnad, okunnighet och fördomar. Trots att det finns effektiva behandlingsmetoder, gör detta mörker att många av dem som drabbas inte söker eller inte får h...