'Jees, James Pound!' sanoi herra Ryhmy (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Ryhmy ja Romppainen
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726356656
'Jees, James Pound!' sanoi herra Ryhmy (e-bok)

'Jees, James Pound!' sanoi herra Ryhmy E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2021-03-10
75
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Vääpeli Kalle Ryhmy ja vänrikki Ville Romppainen ovat kaksi sotamiestä, joille sattuu ja tapahtuu. Milloin miehet löytävät salaisia panssarivaunuja, milloin juostaan karkuun venäläistä komissaari Natalia Vengrovskaa...

"Jees, James Pound! sanoi herra Ryhmy" vie kaksikon jälleen uskomattomalle seikkailulle. Eräänä päivänä Ryhmy on juuri palaamassa kotiinsa Romppaisen kanssa, kun samaan rappuun änkeää nuori ja poikkeuksellisen viehättävä nainen. Pian käy ilmi, että naisella - Phyllis Carita Boxenilla - on asiaa juuri Ryhmylle ja Romppaiselle. Phyllis ei ole mikä tahansa tipunen, vaan hän on James Poundin asialla. James Pound on pulassa - ja tarvitsee apua Ryhmyltä ja Romppaiselta. Ja kukapa voisi kieltäytyä itse James Poundin työtarjouksesta?

Armas J. Pulla (1904-1981) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti sotilaskirjasarjasta "Ryhmy ja Romppainen". Hän julkaisi monipuolisesti kirjallisuutta niin aikuisille kuin lapsillekin. Kirjoittamisen lisäksi Pullalla oli mittava ura kirjakustantamoissa ja toimittajana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »