Hitlers sista krampryckningar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (72.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
En värld i krig - berättelser om andra världskriget (del 8)
Inläsare
Frederick Halbout
Utgivningsdatum
2020-03-05
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726382389
Hitlers sista krampryckningar (ljudbok)

Hitlers sista krampryckningar (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-05

Styckköp

61
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den 25 augusti 1944 intar franska och amerikanska divisioner Paris. De svettiga och uttröttade soldaterna möts av kyssar, blommor, vin och framsträckta spädbarn. Hitlers kommendör har kapitulerat, och den svartröda hakkorsflaggan byts ut mot trikoloren på alla officiella byggnader, efter hand som befriarna rensar ut de tyska soldater som förskansat sig runt om i staden.

Resten av landet är dock långtifrån befriat, och i det övriga Europa rasar kriget på. Tidigt på morgonen den 16 december bryter helvetet lös i Ardennerna i Belgien. Tusentals kanoner banar väg för tyska pansarstyrkor, som plöjer rakt genom de amerikanska försvarslinjerna. Offensiven är Hitlers sista stora motanfall. Lyckas det inte har de allierade fri lejd till Berlin.

Del 8 i serien "En värld i krig" följer de avgörande händelserna på alla fronter hösten 1944 före ryssarnas och amerikanernas slutspurt mot Berlin.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Allt Om Historia