Olösta mysterier (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (79.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
En värld i krig - berättelser om andra världskriget (del 15)
Inläsare
Håkan Mohede
Utgivningsdatum
2020-03-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726382457
Olösta mysterier (ljudbok)

Olösta mysterier (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-09

Styckköp

69
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nazisternas propaganda visade upp Adolf Hitler som Tredje rikets asketiske, ensamme och geniale ledare. Mycket få kom nära mannen bakom andra världskriget. Mystiken har gett näring åt åtskilliga konspirationsteorier. Till det kommer att Hitlers egna beslut ibland var så besynnerliga att vare sig hans samtid eller eftervärlden kan förklara Führerns märkliga val: Varför ändrade han målen för Luftwaffes bombningar av Storbritannien från militära till civila? Varför gav Hitler de tyska styrkorna order att stanna innan de nådde Dunkerque? Och varför hatade han judar så mycket att flera miljoner människor behövde dö?

Del 15 av serien "En värld i krig" synar andra världskrigets olösta gåtor och presenterar historikernas bästa förslag på svar.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Allt Om Historia