Tredje riket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Historiens vändpunkter (del 2)
Inläsare
Håkan Mohede
Utgivningsdatum
2020-04-07
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726382563
Tredje riket (ljudbok)

Tredje riket (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-07
69
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Namnet Adolf Hitler väcker - även ett halvt århundrade efter Tredje rikets fall - fortfarande avsky, förakt och förundran. För hur kunde en okänd amatörmålare förföra ett helt folk? Hur kunde han av ett obetydligt parti med 55 medlemmar skapa en massrörelse på flera miljoner? I denna ljudbok får du svaret.

Här får du historien om hur tulltjänstemannens son från österrikiska Braunau byggde upp den nazistiska rörelsen och sedan hjärntvättade tyskarna för att förverkliga alla sina groteska visioner. Med fruktan och med våld. Med iskall cynism. Och inte minst med en oratorisk talang utöver det vanliga. Sanningen om det nazistiska Tyskland är dock betydligt mer än historien om en enskild mans förvridna hjärna. Det är historien om en hel befolkning, som lät sig förföras att blunda för mord och förföljelser och i slutänden beredvilligt följde sin Führer ut i historiens brutalaste och mest förödande krig.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Allt Om Historia