Tempelriddarnas sista hemligheter (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Historiens största gåtor (del 1)
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2020-06-09
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726382808
Tempelriddarnas sista hemligheter (ljudbok)

Tempelriddarnas sista hemligheter Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-09

Styckköp

73

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
För historiker omgärdas medeltiden fortfarande av mystikens slöjor. Å ena sidan berättar källorna om maktlystna kungar och korrupta påvar som härskar i en tid då svält, sjukdomar och tankeförbud hör till vardagen. Å andra sidan börjar nobla idea l blomstra. Nya, heliga riddar ordnar, grundade på en blind tro på Guds ord, blir de svagas beskyddare. Starkast av dem alla står tempelriddarna, som älskas av folket och vars högsta principer är tron och äran.

Men långsamt glider riddarna - enligt samtida rykten - över till den mörka sidan. Dessa Guds tjänare sluter oheliga allianser med muslimska furstar, förrättar djävulsritualer och blir korrum perade av sin egen enorma rikedom. Och så en dag beslutar ordens farligaste fiende att slå till. Följderna blir fatala. Detta är berättelsen om tempelriddarnas okända liv i fästningarna, deras undergång och jakten på deras omåttliga skatter.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Allt Om Historia