Gåtfulla byggnadsverk (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (72.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Historiens största gåtor (del 11)
Inläsare
Håkan Mohede
Utgivningsdatum
2020-06-18
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726382945
Gåtfulla byggnadsverk (ljudbok)

Gåtfulla byggnadsverk (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-06-18

Styckköp

69
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sedan forntiden har vackra byggnader, storslagna konstruktioner och enorma monument fascinerat oss och fångat vår uppmärksamhet. Redan de gamla grekerna skrev reseguider om världens underverk som alla måste se. Av underverken på grekernas tid är det bara Cheopspyramiden som finns kvar i dag, men nya imponerande monument har tillkommit.

Forskarna vallfärdar till Påskön för att studera de mystiska moai-statyerna, och arkeologerna söker i marken vid Stonehenge med både spadar och radarvågor. Sakta men säkert lägger de ett pussel som förbättrar vår kunskap om historiens otroliga monument och människorna bakom dem.

I boken "Gåtfulla byggnadsverk" beger vi oss till några av historiens mest fascinerande platser: Från inkariket till Mingdynastin, från praktfulla städer i öknen till astronomiska monument som i dag ligger ensamma och övergivna på vindpinade slätter.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden - tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av , Allt Om Historia