Gossip Girl: Du och ingen annan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (364.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Gossip Girl
Inläsare
Malin Janlöv
Utgivningsdatum
2020-11-11
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9788726427325

Gossip Girl: Du och ingen annan Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-11-11

Styckköp

131
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Blair Waldorf, Serena van der Woodsen och Nate Archibald är femton år och oskiljaktiga. Men under ytan bubblar hemligheter som hotar slita trions vänskap i tusen bitar. Blair har så länge hon kan minnas varit hopplöst förälskad i Nate. Problemet är bara att Nate är betydligt mer intresserad av den vackra Serena. Kanske älskar Serena honom också. Men är hon villig att förråda Blair på värsta tänkbara sätt? Vad i hela världen ska hon ta sig till?

I 'Gossip Girl: Du och ingen annan' får vi äntligen veta vad det var som hände när Nate kom emellan sina två bästa vänner och Serena lämnade Constance Billard. Boken utspelar sig innan händelserna i 'Gossip Girl', men gavs ut som den tolfte delen i serien.

Cecily von Ziegesar är en amerikansk författare, mest känd för sin ungdomsserie Gossip Girl. Hon kommer från en tysk adelsfamilj, men är född och uppvuxen i New York. Hennes populära bokserie har gjort henne till en av de mest framstående författarna av ungdomslitteratur i världen.

Serien Gossip Girl har sedan böckerna publicerades blivit ett globalt fenomen. Vi möter de rika, snygga och välklädda tonåringarna Serena, Blair, Chuck, Nate och Dan som är uppvuxna i New Yorks glittrande elit. Efter succén gjordes historien om till en tv-serie, som setts miljontals tittare världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecily Von Ziegesar