Lust & olust : om sex, närhet och anknytning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna K Schmitz
Utgivningsdatum
2020-03-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726433005
Lust & olust : om sex, närhet och anknytning (ljudbok)

Lust & olust : om sex, närhet och anknytning Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-10

Styckköp

105

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Har du någon gång funderat över varför sex ser ut som det gör i olika relationer? Och vad har du egentligen för syn på din egen sexualitet?

I 'Lust & olust' berättar psykoterapeuten och sexologen Malin Drevstam om anknytningsteorin, hur vi formas av våra erfarenheter och hur dessa påverkar vårt beteende i nära relationer. Målet är att läsaren ska lära känna sin egen sexualitet och de egna behoven. Att förstå hur man knyter an till en partner och hur detta påverkar sexlivet är också en viktig del i utforskandet. Boken bygger på vanliga problem som Malin ofta möter på sin mottagning, blandat med den senaste forskningen inom ämnet. Här finns även praktiska övningar som ämnar hjälpa läsaren att öka sin självkänsla och sexuella självkännedom.

Malin Drevstam är en svensk leg. psykoterapeut och sexolog. Hon är verksam i Stockholm och arbetar med rådgivning och terapi för både par och individer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Drevstam

  • Lust & olust : om sex, närhet och anknytning

    Malin Drevstam

    "I den här boken berättar terapeuten och sexologen Malin Drevstam om hur tidiga erfarenheter i relationer formar våra förväntningar och upplevelsen av intimitet och sex som vuxna. Läsaren får en översiktlig genomgång av anknytningsteorin och ...

  • Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

    Lennie Lindberg, Maria Carola-Bure, Malin Drevstam, Suzann Larsdotter, Jack Lukkerz

    Det finns ett stort intresse för sexologi bland behandlare inom olika människovårdande yrken. Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en sexologisk specialistkompetens. Det är mot den bakgrunden som denna antol...