Starrgräs och dolda maskar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zizulu & O?Brian (del 2)
Utgivningsdatum
2020-03-13
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726433548

Starrgräs och dolda maskar E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-03-13

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pengar försvinner. Ett flertal e-handelsbolag från olika platser i Storbritannien har larmat om problemet. På ytan verkar ingenting fel, men ändå saknas stora mängder pengar. Vart har de tagit vägen? Kriminalinspektör Hampus O"Brian och hans kollega Peter Zizulu på Scotland Yard får i uppdrag att lösa mysteriet. Tidigt i utredningen leder flera spår till Sverige och en internationell bedrägerihärva uppdagas. Snart börjar en lek på liv och död präglad av datorhackande, försvinnanden och död.

Starrgräs och dolda maskar är den andra boken i Göran Dahlmans fristående serie om poliserna O"Brian och Zizulu. Det är en bok som tar med läsaren på en spännande resa till olika platser och städer i både Storbritannien och Sverige. Tillsammans med O"Brian och Zizulu får läsaren vara med och lösa ett invecklat brottsfall med en modern twist.

Göran Dahlman (f.1946) har skrivit flera böcker i bland annat kategorierna kriminalromaner, spänningsromaner och thrillers. Han bor i Göteborg där många av hans berättelser delvis utspelar sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Dahlman