Nemesis (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mårten Steen (del 1)
Utgivningsdatum
2020-07-10
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726449426
Nemesis (e-bok)

Nemesis E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-10
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
År 1979 hittar två pojkar ett lik på en båt i Svartån. Bland polisens utredare finns Håkan Steen som febrilt söker en lösning på fallet. Till hans stora förtret hittar man aldrig varken motiv eller mördare och mordet förblir en gåta.

Ett kvartssekel senare, år 2004, tar sonen Mårten Steen över som chef för grova brott i Örebro. Och det dröjer inte länge förrän faderns historia blir Mårtens verklighet. Ett nytt mord begås och det visar sig vara en nästintill exakt kopia av det olösta fallet från 1979. Det blir upp till Mårten och hans kollega Anna-Lena Hallberg att en gång för alla lista ut motivet och ta fast mördaren innan hen slår till igen. Men för att göra det måste de ta sig djupt in i mördarens korrupta sinne - och klockan tickar.

Martin Ekman, född 1971, är en svensk författare och polis från Örebro. Han har tretton års erfarenhet från polisyrket i sin hemstad. Debutromanen "Nemesis" utkom år 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Ekman

  • Mörkerseende

    Martin Ekman

    Sommarsemestern blev inte så lång som Mårten Steen och hans Rikard hade hoppats på. Ett par månader efter skottlossningen, med efterföljande sjukhusvistelse och sjukskrivning, blir Mårten plötsligt inkallad för att utreda ett mystiskt försvinnande...