Hjärtats väg: att hela och helas med kärlekens kraft (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (408.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hjärtats väg (del 3)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726452549
Hjärtats väg: att hela och helas med kärlekens kraft (ljudbok)

Hjärtats väg: att hela och helas med kärlekens kraft Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-29

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad tänker du när du hör ordet kärlek? Alltsom oftast är det den romantiska innebörden som kopplas till ordet. Men kärleken är större än så och har förmågan att hela, stärka och förändra oss, samtidigt som den även belyser meningen med vår tillvaro. Att följa hjärtats väg är att utforska din sanna potential. Du har förmågan att öppna dig för universum och sprida dess energier.

I denna avslutande del av 'Hjärtats väg'-trilogin samarbetar Kajsa Ingemarsson med naturläkaren Jörgen Tranberg, som har en examen i komplementärmedicin med speciell inriktning på kvantfysik och neuropsykologisk kompetens. Tillsammans presenterar de fakta och vetenskaplig information som stödjer den mystiska visdom som omger hjärtat och kärleken.

'Ditt syfte här på jorden är inte detsamma som ett visst yrke, ett mål eller en uppgift du ska utföra, det är att vara dig själv. Hel, lysande och fullkomlig. Det är så du blir en kanal för kärlekens kraft, det är så du bidrar till oss andra. Det är så du helar världen.'

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002. Hennes roman 'Små citroner gula" var en av 2000-talets mest sålda böcker och har också filmatiserats. Med trilogin om Hjärtats väg inledde hon 2013 en ny inriktning på sitt författarskap, och hon är i dag en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtats väg: att hela och helas med kärlekens kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Unik och omvälvande bok.
    -, 18 december 2020

    Boken talade med tydlig röst till mitt hjärta och förändringar har redan börjat ske i mitt liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson