Rivalerna 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (284.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rivalerna - Kane & Abel (del 1)
Inläsare
Thomas Hanzon
Utgivningsdatum
2020-11-20
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Staffan Andrae, Karin Wijk
ISBN
9788726466843
Rivalerna 1 (ljudbok)

Rivalerna 1 (ljudbok)

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kane och Abel föds på samma dag 1906. Abels mor dör under födseln och han växer upp som hittebarn på en fattig polsk bondgård. Abel är en ovanligt smart pojke, så trots sin bakgrund skickar den lokala baronen budbärare efter honom så att hans son i samma ålder kan undervisas tillsammans med Abel.
Tusentals mil bort, i Boston, USA, föds William Kane. Han växer upp i en mycket rik familj med gamla anor, och hans öde är att ta över sin fars plats som verkställande direktör för Kane & Cabot Bank.

Genom dramatiska omvägar anländer Abel till USA där han jobbar sig snabbt uppåt i karriären, och tar efter ägarens död ansvar för hela hotellkedjan, som är i allvarliga ekonomiska svårigheter efter kraschen på Wall Street 1929 och den efterföljande stora depressionen.

Det är här Kane och Abels öden korsar varandra, och de två männen blir dödliga fiender och rivaler.

Jeffrey Archers serie om Kane och Abel blev ett globalt fenomen när den först släpptes och sålde över en miljon ex under första försäljningsveckan. Sedan dess har berättelsen fortsatt fängsla läsare världen över! Rivalerna 1 är omarbetad nyutgåva.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeffrey Archer