Till varje pris (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Svensson
Utgivningsdatum
2020-10-20
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Staffan Andrae
ISBN
9788726466874
Till varje pris (ljudbok)

Till varje pris (ljudbok)

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Adam Scott öppnar brevet från sin avlidne far, överste Gerald Scott, förändrar det hans liv för alltid. Översten fick brevet som tack från fången han vaktade - den tyske befälhavaren Hermann Göring ... I samma ögonblick som Adam sliter upp det gulnande kuvertet sätts en boll i rullning och en rad händelser som är ett direkt hot mot den fria världen tar sin början.

Det dröjer inte länge förrän Adams partner blir brutalt mördad och Adam själv tvingas fly för sitt liv. Flykten tar honom genom Europa, med KGB, CIA och sina egna landsmän hack i häl. Alla med avsikten att döda honom innan han kan avslöja de storpolitiska hemligheter brevet lett honom till. Men Adam är fast besluten och kommer att göra det som krävs av honom - till varje pris ...

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeffrey Archer