Mitt liv med Saddam (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (356.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kim Rhedin Hüttner
Utgivningsdatum
2020-03-17
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726467499

Mitt liv med Saddam Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-03-17

Styckköp

125

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En 16-årig Parisoula Lampsos förälskar sig i den nästan dubbelt så gamla Saddam Hussein, mannen som skulle komma att bli Iraks fruktade och hatade diktator. I 33 år behöll han sin makt över henne, för varför skulle en man som inte drog sig för att mörda sin egen familj skona henne? Lena Katarina Swanberg har intervjuat Lampsos under lång tid och skrivit den gripande berättelsen om livet i skuggan av en fruktad diktator.

Lena Katarina Swanberg föddes i Stockholm den 8 februari 1947. Hon är en av våra flitigaste biografiförfattare och har skildrat många kända svenskars liv. Som författare har hon skrivit både skön- och facklitteratur, och hon har också arbetat som journalist på bland annat Expressen och Månadsjournalen. rnParisoula Lampsos familj flyttade till Irak från Libanon och hörde till societeten i Bagdad. Hon var älskarinna åt Saddam Hussein, Iraks fruktade diktator, i över trettio år från det att hon var sexton år gammal. Idag bor hon på skyddad ort i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt liv med Saddam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Riktigt fängslande
    -, 23 mars 2021

    En bok för alla som vet vad hon pratar om och mer.riktigt bra bok .otroligt fint beskrivet historia.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna