Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (100.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kerstin Weman Thornell
Utgivningsdatum
2020-11-25
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726468663
Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande (ljudbok)

Livet med klimakteriet: Hormoner, träning, välbefinnande (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Klimakteriet är en naturlig del av livet, men länge har just den här perioden av kvinnors liv legat höljt i dunkel och varit omgärdat av myter och okunskap. Detta leder i många fall till ångest och oro.

I "Livet med klimakteriet" ges ett nytt och positivt perspektiv. Här upplyser Katarina Woxnerud om vad som händer både mentalt och fysiskt när kvinnokroppen går in i en ny fas. Och blandat med personliga berättelser ges råd om kost och träning för att du på bästa sätt ska kunna ta hand om din nya kropp.

Katarina Woxnerud är legitimerad naprapat och har arbetat med träning och utbildning i 30 år. Hon har publicerat 19 böcker och ett 15-tal träningshäften. Tillsammans med Mary-Lou Richards Nilsson driver hon även Hela Kvinnans Klinik, som fokuserar på kvinnors hälsa under hela livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Woxnerud

  • Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten

    Katarina Woxnerud

    I stort sett alla kvinnor riskerar att få en bestående gravidkula på magen om de tränar fel efter graviditeten. I Mammamage: Träna rätt och smart efter graviditeten visar Katarina Woxnerud steg för steg hur man bör träna efter förlossningen. När K...

  • Utomhusträning : utmanande övningar med enkla redskap

    Jose Nunez, Katarina Woxnerud

    Träna både inomhus och utomhus med hjälp av enkla och billiga redskap såsom slyngor, spännband och käppar. Genom instabil balansträning och varierade övningar triggar du olika rörelser och egenskaper i kroppen. Häftet innehåller färdiga träningspr...